Meedoen met Expeditie Robinson? RTL zoekt deelnemers!

Kijk jij altijd naar Expeditie Robinson? En is het je droom om mee te doen, maar ben je geen Bekende Nederlander? Grijp dan nu je kans, want RTL is op zoek naar deelnemers, Nederlanders die niet bekend zijn, maar dolgraag mee willen doen.

Na 8 seizoenen draaien met Bekende Nederlanders gooit RTL het over een andere boeg. Presentator Dennis Weening liet maandag in RTL Boulevard weten dat er nu ook plek is voor 4 onbekende Nederlanders. En daar kan jij ook tussen zitten!

Heb jij de juiste survival skills? Maak dan een video waarin je net als in een Robinson-proef op een paal staat. Stel jezelf voor en vertel waarom jij de ultieme survivor bent. Overtuig de makers van het programma en zoek online steun voor jouw deelname. Tijdens een castingweekend worden uiteindelijk 4 deelnemers gekozen. Wie weet ga jij dit jaar dan ECHT het Expeditie Robinson avontuur aan!

Een echte Robinson is minimaal 18 jaar oud, avontuurlijk en 5 weken beschikbaar in de zomer. Ben je dé Robinson? Stel jezelf dan voor in een video terwijl je op een paal staat en leg uit waarom jij de ultieme overlever bent. Wat voor soort paal dit is maakt niks uit. Let wel: je doet dit op eigen risico, dus , neem hierbij altijd je eigen veiligheid in acht. Aanmelden kan hier.  Succes!!

Lees ook:The Road To Robinson: RTL zoekt avonturiers voor unieke reis
Lees ook:Nieuw op Youtube: The Road to Robinson
Lees ook:Morgen bij radio 538: Win jouw ultieme reis
Lees ook:My First Holiday: RTL zoekt stelletjes die nog nooit op vakantie zijn geweest
Lees ook:Backpackers en avonturiers opgelet! RTL geeft droombaan weg

Geen reacties // Reageer