Terug op tv: Peking Express

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanavond is het dan eindelijk zover, Peking Express is na 5 jaar weer terug op de buis.

In deze ultieme race strijden drie Nederlandse en drie Vlaamse duo’s tegen elkaar tijdens een uitdagende reis. Met een budget van 1 euro per dag liften ze door Azië. Dit gaat in hoog tempo want wie als laatste het doel bereikt, wordt geëlimineerd. Waar de duo’s elkaar in het dagelijks leven volledig vertrouwen, vergen de stress, de enorme beproeving en de ongewone situatie het uiterste van hun relatie. Alleen het sterkste en slimste duo maakt kans als eerste te finishen en de grote winnaar van Peking Express 2017 te worden.

Dit jaar starten de liftende duo’s bij Unesco werelderfgoed Ha Long Bay in Vietnam en reizen via Laos naar hun eindpunt in Cambodja: Unesco werelderfgoed Angkor Wat. Benieuwd naar de eerste beelden? Kijk dan op deze site! 

Peking Express, elke maandag, 20.30 uur, Net5

Lees ook:Voorproefje: De eerste beelden van Peking Express 2017!
Lees ook:Peking Express in april terug op tv
Lees ook:Net5 zoekt deelnemers voor nieuw seizoen Peking Express
Lees ook:Meedoen aan Peking Express? Aanmelden kan alleen vandaag nog!
Lees ook:Peking Express 2008 – de Revolutie Route vanaf 5 maart op Net5

Geen reacties // Reageer