Reisprogramma Erica op Reis stopt

Na 6 jaar stopt Omroep Max met het uitzenden van Erica op Reis, het bijzondere reisprogramma van Erica Terpstra. Erica en veel reisliefhebbers zijn niet blij met deze beslissing.

In het programma reist Erica, al 74 jaar jong, naar de meest uiteenlopende en bijzondere gebieden in de wereld. Erica ging naar diverse volkeren, dompelde zich helemaal onder in de cultuur en deed mee met allerlei activiteiten. Dat was zo bijzonder en toch wel hilarisch dat een grote groep mensen graag naar dit programma keken, wekelijks keken er ruim 1 miljoen mensen naar.

Zendercoördinatoren hebben nu besloten dat het tijd is voor iets anders, een ander programma. en  het reisprogramma is daar nu de dupe van. Er komen nog 2 afleveringen in het najaar en daarna is het klaar met het programma. Waar de reis naartoe gaat is nog onbekend.

Lees ook:Floortje Dessing hoopt op nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Chris Zegers stopt met RTL Travel, einde van het reisprogramma?
Lees ook:Floortje Naar het einde van de wereld in januari weer terug op de buis
Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:Reisprogramma Dance Around The World krijgt vervolg

Geen reacties // Reageer