Terug op tv: We zijn er Bijna!

Het heeft even geduurd, maar We zijn er Bijna! is vanavond weer terug op tv! De bestemming van dit jaar is Ierland.

In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Met hun eigen caravan of camper reizen de Nederlandse toeristen in groepsverband langs verschillende hoogtepunten van het groene eiland. Na aankomst in Dublin begint de reis langs historische locaties, kleurrijke dorpjes en bijzondere natuur. De groep rijdt het eiland rond om tot slot de reis af te sluiten in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast.

De reis van We zijn er Bijna! begint op een camping in Brielle. Na de eerste kennismaking maakt de groep per nachtboot de oversteek naar Engeland. Daarna reizen ze dwars door het Verenigd Koninkrijk om vervolgens een dag uit te rusten voor de volgende oversteek over het water naar Dublin, de hoofdstad van Ierland. Tijdens de eerste stop brengen ze een bezoek aan Caernarfon Castle. Benieuwd naar de hele route? Dat leest u hier.

Over We zijn er Bijna!
In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige vijftigplussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna, elke maandag, 21.30 uur, NPO1

Lees ook:Vanaf 31 juli: We zijn er Bijna! deze zomer naar Ierland
Lees ook:Deze zomer: We zijn er Bijna! terug op tv
Lees ook:Terug op tv: We zijn er bijna!
Lees ook:Ryanair gaat vanaf Eindhoven vliegen naar West-Ierland
Lees ook:Terug op tv: We zijn er bijna!

Geen reacties // Reageer