Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv

Als je wereldreiziger Floortje Dessing een beetje volgt op social media, dan weet je dat ze alweer op pad is voor het mooie en prijswinnende Floortje naar het einde van de wereld. En ook wij mogen binnenkort weer meegenieten, want het nieuwe seizoen begint op woensdag 28 december.

Inderdaad, het programma gaat van de zondag naar de woensdag. En dat is zonde want het programma trok op de zondag maar liefst 3 miljoen kijkers. In Floortje naar het einde van de wereld, gaat Floortje op zoek naar mensen die wonen op de meest afgelegen plekken in de wereld. Ze reist naar de verste uithoeken van de aarde en legt dit allemaal vast.

In het 1e seizoen ging Floortje op zoek naar een familie die al 30 jaar totaal afgezonderd en verlaten aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland wonen. Floortje moest, om daar te komen, grote stukken lopen, door water en door modder. Ook dit werd gewoon uitgezonden en dat leverde prachtige tv op. In oktober werd het programma dan ook uitgeroepen tot beste programma van het jaar. In dit seizoen reist Floortje onder andere af naar Colombia.

Floortje naar het einde van de wereld, vanaf woensdag 28 december, 21.30 uur, NPO 1.

 

Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje Naar het einde van de wereld in januari weer terug op de buis
Lees ook:Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer