Israel in opkomst als vakantiebestemming

Jaren geleden was Israel een populair vakantieland en niet alleen bij religieuze toeristen. Door het conflict met de Palestijnen heeft de toeristen het land helaas jarenlang links laten liggen uit angst voor aanslagen. Maar Israel is weer helemaal in opkomst en absoluut veilig om doorheen te reizen. De afgelopen jaren zag Israel het aantal toeristen uit Nederland al toenemen, maar begin 2010 zag Israel het aantal bezoekers toenemen met 49%.

Wanneer je Israel bezoekt wil je natuurlijk Jeruzalem en alle culturele hoogtepunten die daarbij horen zien en natuurlijk wil je ook meer te weten komen over de Israëliërs en Palestijnen die op steenworp afstand van elkaar gescheiden van elkaar leven (al moet je natuurlijk niet in de Gaza strook zijn). Maar Israel heeft ook prachtige natuur te bieden en vooral de stad Tel Aviv is ‘Hip & Happening’

BNN besteedt zondag 12 september uitgebreid aandacht aan de Israëlische stad Tel Aviv in het programma 3 op Reis.

Presentator Dennis Storm begeeft zich in het uitgaansleven en ontmoet de lokale bevolking op het strand van Tel Aviv. Tijdens een bezoek aan de Israëlische Gay Pride laat hij zien hoe homovriendelijk de stad is. Wandelend door de pittoreske wijk Neve Tsedek met de bekende Carmel markt en vele terrasjes geeft Dennis je onder andere een spoedcursus Hebreeuws.

Israël heeft Dennis Storm als vakantiebestemming aangenaam verrast: ‘Over Tel Aviv kan ik kort en krachtig zijn, heel relaxed en echt ontzettend leuk’.

BNN 3 op reis: 12 september 20:00 uur op NED 3.

Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN
Lees ook:KLM schrapt vlucht naar Tel Aviv
Lees ook:BNN-reisprogramma 3 op Reis zoekt avontuur op met nieuwe presentatoren
Lees ook:Flinke stijging in toerisme naar Israël

Geen reacties // Reageer