Floortje Dessing aangereden in Australië

Floortje Dessing heeft in Australië een auto-ongeluk gehad. Dat maakte zij bekend via Twitter. De presentatrice van onder andere het programma 3 op reis werd voor een stoplicht in Cairns aangereden door een achterop komende auto.

Eerst vermeldde Floortje Dessing nog erg blij te zijn weer in Australië te zijn. ‘Na 36 uur reizen (via Japan dit keer, aanrader!) eindelijk weer de grond aanraken van mijn grote liefde: Australië!’. Een uur later tweette zij ‘Wel een slechte start: op dag 1, voor het stoplicht in Cairns, geramd door achterop komende auto. Auto gesloopt, hoofd en nek beurs.’

 

Lees ook:Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing
Lees ook:Floortje Dessing na 3 maand op bestemming
Lees ook:365 dagen onderweg heerlijk leesvoer
Lees ook:Rolstoeler Australie aangehouden voor dronken rijden
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s

Geen reacties // Reageer