3 op Reis zoekt onbekende hotspots

Het razend populaire reisprogramma 3 op Reis komt met een nieuw concept: 3 op reis Summertime.  In dit nieuwe programma reizen Geraldine Kemper (nieuw bij 3 op reis) en Dennis Storm naar populaire vakantiebestemmingen, onderzoeken daar wat de bestemming zo populair maakt maar zoeken voornamelijk de onbekende hotspots op.

Geraldine Kemper, bekend van Spuiten en Slikken en Try before you die vind het helemaal te gek dat zij haar koffers mag gaan pakken voor 3 op Reis Summertime. ‘Ik had nog geen vakantieplannen voor deze zomer, maar ik had me niets beters kunnen bedenken. Ik ben benieuwd waar de kijkers me allemaal naartoe sturen!”

Via de Facebookpagina van 3 op Reis kunnen kijkers tips geven aan de programmamakers over de te bezoeken toeristische trekpleisters. ‘Manneke Pis en Vlaamse frieten kennen we onderhand wel. Maar wat weten wij nog niet van Brussel, wat jullie wel weten?’ Ook zoeken de programmamakers tips over Andorra, Cuba, Sevilla, Yucatan, Algarve, Singapore, Parijs, Thailand, Salamanca, Bordeaux-Biarritz, Dubai en de Champagnestreek.

Lees ook:Floortje Dessing van Beijing naar Australië
Lees ook:Nederlander moet taaltest doen voor huis in Belgie
Lees ook:3 op Reis gaat interactief, TV gecombineerd met online reiscommunity 3opreis.bnn.nl
Lees ook:Vlaming ontsnapt aan dood bij slangenshow Egypte
Lees ook:Steeds meer Nederlanders zoeken de zon op

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “3 op Reis zoekt onbekende hotspots

  1. Pingback: Floortje Dessing van Beijing naar Australië per auto | Travel