Signeersessie Floortje Dessing tijdens Haarlem Shopping Night

Vandaag kun je tijdens de derde editie van Haarlem Shopping Night het nieuwste boek van Floortje Dessing, ‘de Groene Garde’, laten signeren. Het is het eerste fairtrade kookboek van Floortje Dessings hand. Ook haar eerder verschenen boek ‘365 dagen onderweg‘ kan je deze avond laten signeren.

De Groene Garde

Het kookboek ‘de Groene Garde’ is het eerste kookboek dat Floortje Dessing heeft gepubliceerd, bij haar eigen uitgeverij ‘Keff & Dessing’. Het is een samenwerkingsverband met Leontien Aarnoudse, Anouk Wentink en Ellen Vereijken en er staan 100 seizoensrecepten in.

Nukuhiva

De signeersessie vindt plaats in de fairtrade kledingwinkel Nukuhiva aan de Anegang 24. De eerste Nukuhiva-winkel kon duizendpoot Floortje openen van de opbrengst van haar eerste boek, ’100 wereldplekken die je gezien moet hebben’. Er was vooraf afgesproken dat een deel van de inkomsten naar een schoolproject in Oeganda zou gaan. Maar het boek werd zo goed verkocht dat er geld overbleef voor een ander project en zo werd het idee geboren om in Amsterdam een fairtrade kledingzaak te beginnen. Inmiddels is het derde filiaal in Haarlem geopend, waar vandaag de signeersessie plaats zal vinden tussen 21.30 en 22.00.

Lees ook:Nieuw: 25 Wereldroutes die je gedaan moet hebben – Floortje Dessing
Lees ook:Floortje Dessing stopt met RTL Travel
Lees ook:365 dagen onderweg heerlijk leesvoer
Lees ook:Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s

Geen reacties // Reageer