Floortje Dessing van Beijing naar Australië

Deze zomer zit je voor 3 Op Reis Summertime, waarbij o.a. Geraldine Kemper je meeneemt naar de bekende bestemmingen, maar daar de verrassende, onbekende delen van de stad laat zien. Na de zomer komt er weer een nieuw seizoen 3 Op Reis. Voor deze serie van 3 Op Reis zijn al heel wat voorbereidingen getroffen. Op zondag 2 september zal de serie beginnen en daar pakt Floortje Dessing de draad op waar ze vorig seizoen stopte. Toen reisde ze per auto van Amsterdam naar Beijing. Ze begint haar reis nu in Beijing, en zal van daaruit doorreizen naar Australië. 

Presentatoren

Dennis Storm bezoekt in het nieuwe seizoen van 3 Op Reis alle 27 EU-landen. Verder zullen er wat korte reisjes te zien zijn van de overige presentatoren van het programma. Zo vliegt Nicolette Kluijver naar Istanbul en gaat Geraldine Kemper naar de Caribbean. Patrick Lodiers begeeft zich richting Tunesië, om te zien hoe het in die regio is nu de Arabische lente achter de rug is.

Lees ook:3 op Reis zoekt onbekende hotspots
Lees ook:Prijzen voor hotelkamers Beijing skyhigh in 2008
Lees ook:BNN-reisprogramma 3 op Reis zoekt avontuur op met nieuwe presentatoren
Lees ook:Floortje Dessing stopt met RTL Travel
Lees ook:Oh Oh .. meer jongeren willen naar Cherso

Geen reacties // Reageer