Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië

Professioneel wereldreiziger of niet, vroeg of laat moest het er eens van komen dat Floortje Dessing een tropische ziekte op zou lopen tijdens een van haar reizen. Via Twitter liet de presentatrice van 3 op reis weten haar reis door Azië af te hebben moeten breken vanwege een besmetting met Dengue (ook wel knokkelkoorts genoemd). 

“Kleine uitleg nav de lange twitter stilte van mijn kant: na 12 seizoenen gezond de wereld over te hebben gezworven, protesteert mijn lijf nu”, twitterde Floortje. “En het is meteen dubbel raak want ik blijk recent dengue te hebben gehad en mijn rechter nier doet het niet meer goed (BNN Style). Voor dat laatste moet ik begin okt onder het mes: helaas heb ik mijn reis door Azië moet afbreken voor 3 op reis=vanaf nov geen floor items.”

Floortje zit nu thuis hard te werken aan haar herstel. Vanaf de redactie van Travel.blog.nl wensen we haar veel beterschap en hopen we dat zij snel weer de wijde wereld in mag.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running
Lees ook:Floortje Dessing krijgt bij DWDD BVN Trofee
Lees ook:Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing
Lees ook:Nieuw reisprogramma voor Floortje Dessing!

Geen reacties // Reageer