Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running

Het lijkt er op dat Floortje Dessing voorlopig nog niet op reis zal gaan. Vorige week werd de presentatrice van 3 op reis geopereerd aan haar nieren. Nu is Floortje opnieuw opgenomen in het ziekenhuis na complicaties naar aanleiding van de operatie van vorige week.

Een probleem bij haar nieren werd ontdekt nadat Floortje onlangs in Azië knokkelkoorts had opgelopen. Vorige week moest Floortje daarvoor onder het mes. Aan RTL Boulevard werd gemeld dat de complicaties die Floortje heeft veel voorkomen na een dergelijke ingreep en dat men zich geen zorgen hoeft te maken over de presentatrice.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Herstel Floortje Dessing verloopt moeizaam
Lees ook:Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië
Lees ook:Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:Nieuw reisprogramma voor Floortje Dessing!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running

  1. Pingback: Herstel Floortje Dessing verloopt moeizaam | Travel