Herstel Floortje Dessing verloopt moeizaam

Floortje Dessings linkernier functioneert nog steeds niet naar behoren. Dit liet Floortje zelf weten op Twitter vandaag. De bekende 3 op reis-presentatrice werd in oktober geopereerd aan haar nier. Bij een onderzoek naar de knokkelkoorts die zij in Azië opliep werd een nierprobleem geconstateerd waar zij later aan geholpen werd. Haar linkernier werkt echter nog steeds niet helemaal naar wens. 

Langzaam herstel

Het herstel van de presentatrice verloopt moeizaam. De operatie in oktober duurde maar liefst acht en een half uur. Floortje Dessing liet eveneens op Twitter weten het heel bijzonder te vinden hoeveel beterschapswensen en persoonlijke berichtjes naar haar worden gestuurd: ‘En heel veel dank trouwens voor alle beterschapswensen! Echt heel bijzonder, al die persoonlijke berichtjes!!’

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië
Lees ook:Floortje Dessing na 3 maand op bestemming
Lees ook:Floortje Dessing beroofd op Schiphol
Lees ook:Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running

Geen reacties // Reageer