Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing

Na bijna een halfjaar in de lappenmand te hebben gezeten gaat BNN-presentatrice Floortje Dessing in januari voor het eerst weer voor 3 op Reis een reis maken. De reis zal naar Zwitserland gaan. Het ruige werk wordt nog even achterwege gelaten, volgens Floortje wordt het een reis vol kuuroorden en relaxen.

Blijvende nierschade 

Floortje Dessing maakte in het Glazen Huis van radio-actie Serious Request bekend dat zij blijvende nierschade opgelopen heeft, maar dat het inmiddels wel weer zo goed gaat dat ze weer aan het werk kan.

Snowboard van Floortje voor Serious Request

Floortje was niet alleen in het Glazen Huis om te vertellen over haar gezondheid en reisplannen, ook om de actie van 3FM te steunen. Via de website van Serious Request kan je meedoen met een veiling waar je een gesigneerde polaroidfoto met daarop Floortje Dessing kunt winnen. Het huidige bod staat op 25 euro. Ook kwam Floortje Dessing een snowboard brengen dat geveild wordt. Het huidige bod staat op 200 euro.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:Floortje Dessing na 3 maand op bestemming
Lees ook:Waar is de Mol? met Floortje Dessing
Lees ook:Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running
Lees ook:Nieuw reisprogramma voor Floortje Dessing!

Geen reacties // Reageer