Stewardess kondigt crash aan

Passagiers van een vlucht van American Airlines kregen de schrik van hun leven toen een stewardess een crash aankondigde. Gelukkig voor alle inzittenden van het vliegtuig was het vliegtuig nog niet eens opgestegen.

Een collegastewardess van de vrouw probeerde het geluid van de speakers uit te schakelen toen de stewardess begon te razen en tieren over technische problemen waardoor het vliegtuig niet op zou starten. Hier voegde zij aan toe dat zij niet verantwoordelijk zou zijn wanneer het vliegtuig neer zou storten.

Verschillende passagiers hielpen de vrouw in bedwang te houden, waarna zij al schoppend en om zich heen slaand door de politie uit het vliegtuig werd gehaald. Twee stewardessen raakten gewond en moesten zich laten behandelen in het ziekenhuis. Het is niet geheel duidelijk of de stewardess die de opschudding veroorzaakte hier een van was.

Het vliegtuig is met enige vertraging en een nieuwe crew vertrokken en veilig geland in Chicago.

 

Lees ook:Lastige passagier vastgeplakt in vliegtuig
Lees ook:Vliegcrash in Honduras
Lees ook:Oude stewardessen laten ‘te knappe meiden’ arresteren
Lees ook:Luidruchtige peuter uit vliegtuig gezet
Lees ook:Dikke stewardessen willen sexy zijn (video)

Geen reacties // Reageer