Zakenreiziger reist goedkoopst met de Thalys

Als zakenreiziger van Amsterdam naar Parijs ben je het beste uit in de Thalys. Uit onderzoek van het Franse onderzoeksbureau EPSA blijkt dat reizigers gemiddeld 32% goedkoper uitzijn in de trein ten opzichte van het vliegtuig. Volgens NS Hispeed gaat het om een objectief onderzoek.

Bij het onderzoek is niet alleen naar het treinkaartje of het vliegticket gekeken. De onderzoekers van EPSA hebben ook gekeken naar hoe de reizigers hun tijd in de trein en het vliegtuig indelen. Het onderzoek is uitgevoerd onder 360 zakelijke reizigers en 86 travelmanagers.

Tijdens een vliegreis kunnen reizigers vaak maar een kwart van hun reistijd gebruiken om te werken. In de trein bleek 97% hun tijd nuttig te besteden aan werkzaamheden. Meer dan 50% werkt meer dan de helft van hun reistijd. Op het traject Amsterdam-Parijs gaat dit om een uur en veertig minuten.

Sinds 11 maart hebben ook tweedeklasreizigers in de Thalys het voordeel van gratis internet. Ook zijn er stopcontacten aanwezig in de trein.

 

 

Lees ook:Boeken Ski Thalys kan vanaf september
Lees ook:Dronken toerist geeft geld weg
Lees ook:Bom in Berlijn onschadelijk gemaakt
Lees ook:Vakantiegangers op de Veluwe besteden 24 euro per dag
Lees ook:Passagiers Transavia onder bewaking vastgezet in Antalya

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zakenreiziger reist goedkoopst met de Thalys

  1. paul

    ik ga nooit bakstenen van andere landen bekijken op vacantie.Want ik ben niet achterlijk.Ik ga eerst kijken in welk land de Zon recht in de lucht staat en dat het onbewolkt blijft.Dan vlieg ik erheen.Ga 1maand op het strand liggen bakken .In een hangmat liggen.Vreten en zuipen.Dat de alcohol er door de hitte van de Zon zoweer uit mijn lichaam sijpelt.HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERLIJK.

      /  

Comments are closed.