Naakt protest tegen douanecontroles

Wie vaak vliegt heeft er waarschijnlijk een gruwelijke hekel aan, de controles bij de douane. De Amerikaan John E. Brennan was deze controles zo zat dat hij een bijzonder protest begon. Hij trok al zijn kleren uit op Portland International Airport en weigerde deze weer aan te trekken.

Vliegreizen

De man werd meerdere keren gevraagd zijn kleren weer aan te doen. Toen hij dit weigerde werd hij in hechtenis genomen. De man verklaarde vaak te vliegen en de controles beu te zijn. Hij werd vastgezet op verdenking van wanordelijk gedrag en onfatsoenlijke blootstelling, maar daarna weer vrijgelaten.

Vliegtuig gemist

Ondanks de boodschap die de man probeerde uit te dragen mistte hij alsnog zijn vlucht naar California.

Lees ook:Naakte Amerikaanse toerist in Duitsland
Lees ook:Lastige passagier vastgeplakt in vliegtuig
Lees ook:Inchecken? Verstop dingen onder je jas!
Lees ook:Belg smokkelt 42 levende vogeltjes
Lees ook:Bodyscans of geen bodyscans?

Geen reacties // Reageer