Zin in een feestje? Huur een privéjet voor weinig geld bij Ryanair

Vliegtuigmaatschappij Ryanair heeft iets nieuws bedacht. De prijsvechter uit Ierland heeft een privéjet toegevoegd aan de vloot. En ook jij kan dit vliegtuig huren.

De Ierse prijsvechter verhuurt een aangepaste Boeing 737-700 die ruimte biedt aan zestig personen en dat allemaal tegen een zeer scherp tarief. Hoe schept dat tarief is, wil Ryanair niet zeggen, maar wel dat je er vele extra diensten bij krijgt. Zo zit je op lederen stoelen en heb je veel meer beenruimte dan in een normaal vliegtuig. Tijdens de vlucht zal de crew regelmatig rondgaan met luxe hapjes en drankjes.

De privéjet is volgens een woordvoerder ideaal voor zakenreizigers, maar kan ook ingezet worden voor vrijgezellenfeestjes. Ben je enthousiast geworden en wil je deze jet graag huren? Dat kan via deze site.

Lees ook:Ryanair: ‘driekwart passagiers wil staan’
Lees ook:Met een privéjet goedkoper uit dan met lijnvlucht?
Lees ook:RyanAir verlaagt tarieven voor koffers
Lees ook:Crewleden Bondfilm misdragen zich in vliegtuig
Lees ook:RyanAir annuleert vluchten tot maandag 13.00 uur

Geen reacties // Reageer