Camperpark Kuikhorne Camperlocatie van het jaar

Camperpark Kuikhorne, gelegen in het Friese Zwaagwesteinde, is in de prijzen gevallen. Camperliefhebbers hebben Camperpark Kuikhorne namelijk uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2015.

De Camperlocatie van het jaar is een verkiezing van het NKC. Belangrijke kenmerken zijn volgens stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters, het schone sanitair en de mooie omgeving. Veel stemmers roemden de vriendelijke ontvangst door de familie Mozes en de nette plekken. Het uitzicht over de jachthaven vanaf de camperplekken is prachtig, net als de omgeving waar de locatie ligt: het Friese Zwaagwesteinde. Frejo Blaauw, camperplaatsspecialist bij de NKC, reikte vrijdagmiddag de oorkonde uit aan de winnaars.

Het Camperpark is al eerder in de prijzen gevallen.  Zo is het park in 2011 tweede geworden en in 2013 ging het park met brons naar huis.De camperplaatsen zijn gelegen op het terrein van jachthaven ‘t Eibertsnest, dat in het gebied van het de Friese Wouden ligt. Het camperpark is gelegen aan vaarwater de Zwemmer, tussen het Bergumermeer en het Lauwersmeer. 

Het Camperpark beschikt over 25 verharde camperplaatsen op gras. Alle plaatsen zijn voorzien van stroompaaltjes met max. 10 Ampère. Je kan aan het water, op het gras of in de haven staan. Honden zijn gewoon gratis en voor niks welkom op het terrein, en er is altijd iemand aanwezig in het park. Het park beschikt over een luxe sanitair gebouw. Voor een overnachting met 2 personen betaal je 10 euro en dat is exclusief stroom. De wifi is dan weer wel gratis.

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te bevorderen. In totaal zijn er in Nederland meer dan duizend camperplaatsen. Campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein: ze maken allemaal evenveel kans op de prijs. Om mee te dingen naar de titel dient een locatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing minimaal dertien keer beoordeeld te zijn op Campercontact.com.

Camperpark Kuikhorne (Geopend van 15 maart tot 1 november)
Jachthaven ‘t Eibertsnest
Kukhernsterwei 31, de Westereen (Zwaagwesteinde)

Lees ook:De Nuuverstee in Borger Camperlocatie van het jaar
Lees ook:Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke beste camperlocatie van 2017
Lees ook:Natuurkampeerterrein in Wijnjewoude weer open
Lees ook:Aanbiedingen augustus in Nederland
Lees ook:Vakantiebeurs: Dit zijn de winnaars van Camping van het Jaar 2017

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Camperpark Kuikhorne Camperlocatie van het jaar

  1. Fam bokkers

   Ja, vreemd,
   Het is niks meer dan een peperdure parking. Geef ons maar een gewone camperplaats met een tarief onder de 10 euro. hoeveel is er smeergeld betaald naar nkc ?

     /  
   1. NKC

    Vreemd is het niet hoor. Camperplaats In de Verte heeft zichzelf namelijk uitgeroepen tot camperplaats vh jaar. Hoe vreemd is dat! De officiële verkiezing wordt al jaren door de NKC gehouden en daarbij is Camperpark Kuikhorne tot een terechte winnaar uitgeroepen met een gemiddeld beoordelingscijfer van 9.9 in 2014!
    Nogmaals gefeliciteerd met de echte titel!

      /  
    1. Lianne van Veen Auteur

     Ik dacht al, dit leest een beetje als een wij-van-wc-eend-bericht haha! En inderdaad, beetje vreemd.

     Ik woon vlakbij Camperpark Kuikhorne en zal er snel eens een kijkje nemen.

       /  
   2. Redactie Ron

    Gelijk hebben jullie Fam Bokkers.

      /  
 1. Henk en Frida

  Mooie plek! Camperpark Kuikhorne is de verdiende winnaar!

    /  
 2. Slingen

  NKC ( de Nederlandse Kapitalisten Club ) is helemaal niet officieel en pakt maar lukraak een plek. NKC doet het uit eigen belang om zelf in de media te komen. zie de foto’s enz. Wij als CCN doen het uit het belang van de camperaar. NKC is een bedrijf dat verdient over de ruggen van de gewone man. http://www.camperclubnederland.nl/

    /  
  1. Lianne van Veen Auteur

   Goedemorgen allemaal,

   Er zijn nogal wat frustraties over NKC merk ik. Ik ben zelf ook lid van deze club en heb nog geen negatieve ervaring met ze gehad. CC Nederland kende ik nog niet, maar ik zal de site eens goed bekijken en misschien kan ik daar ook wel iets over schrijven.

   Laten we elkaar hier wel een beetje heel houden. We zijn allemaal kampeerders met een passie voor kamperen dacht ik zo…

     /  

Comments are closed.