Tip: Gratis proefslapen in Hotel Princeville Breda

Het Van der Valk Hotel Princeville in hartje Breda is al een aantal maanden druk bezig met een verbouwing. Het hotel gaat uitbreiden en krijgt ook nieuwe kamers. Die kamers moeten eerst natuurlijk nog wel even uitgetest worden. En ook jij kan, gratis en voor niets, proefslapen in dit hotel.

Het hotel krijgt er 42 luxe hotelkamers bij. In totaal beschikt het hotel dan over 127 luxe kamers en suites. De suites zijn voorzien van een sunshower, dat is douchen en bruinen tegelijk, een whirlpool en een sauna. De familiekamers hebben 2 aparte slaapkamers en 2 aparte badkamers. Daarnaast beschikt het hotel straks over een fitnesszaal, zwembad, jacuzzi en een sauna met hamam. En, ben je al enthousiast geworden.

Het hotel zoekt nu proefkonijnen om de nieuwe kamers uit te testen. Het hotel laat op de website het volgende weten:

Onze nieuwe kamers zijn bijna af, wie wil er niet als eerste in één van deze mooie kamers overnachten.

Vul hieronder uw gegevens in om kans te maken op een gratis overnachting in één van onze gloednieuwe hotelkamers, inclusief ontbijt. Het enige wat wij daarvoor terug vragen, is jouw feedback en gedachtes over ons hotel, zodat we onze gastbeleving kunnen optimaliseren. Mocht u de gelukkige winnaar zijn van deze overnachting voor 2 personen, dan bent u van harte welkom op zaterdag 2 januari aanstaande.

Aanmelden kan vanaf 21 december tot en met 28 december aanstaande, op 28 december volgt de uitslag. Dus wat let je, doe mee en wie weet mag jij de bedden straks wel testen!

Lees ook:Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Enschede
Lees ook:Droombaan in de aanbieding: Hotel Post Plaza Leeuwarden zoekt beddentesters
Lees ook:Hotelwarming: Gratis proefslapen bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk
Lees ook:Belgische Spoorwegen start proef met gratis wifi in de trein
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Nijmegen – Lent

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tip: Gratis proefslapen in Hotel Princeville Breda

  1. Anita Hubert

    Yep, ik zie een test wel zitten.

      /  

Comments are closed.