Zomeractie Bol.com: Win een privé-eiland met je beste vrienden

bolactie

Je kent het gevoel vast wel. Het duurt nog véél te lang voordat je op vakantie mag. Of je blijft dit jaar in eigen land, door studie, werk of omdat je wilt sparen voor een verre reis. En zo loop je je dagelijks te vergapen aan zomerse vakantiepics van je vrienden. Online bestel je toch alvast zonnebrand, nieuwe slippers en Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake staat op repeat. Kortom, die zorgeloze zomer mag eigenlijk wel beginnen.

Mooi! Voor iedereen die het zorgeloze zomergevoel wil ervaren organiseert bol.com namelijk een bijzondere winactie. Win voor één dag (23 juli) een privé-eiland in Nederland met je beste vrienden! Dit is niet zomaar een eiland, alles (ja alles) op het eiland is namelijk bol.com blauw! (Gokje wagen? Zou het bij Blauwstad in Groningen zijn?) Proost samen met je vrienden op de zomer aan de bar, chill op een van de loungesets, neem een verfrissende duik en laat je helemaal in de watten leggen.

Lijkt dat je leuk? Wil je meedoen? Dat kan heel eenvoudig:
• Maak vrijdag 15 juli, vandaag dus, voor middernacht een WhatsApp-groep aan en nodig minimaal 12 en maximaal 15 vrienden uit.
• Voeg Bol toe via 06-49259767.
• Je ontvangt nu iedere dag een opdracht of vraag in jullie WhatsApp-groep waar dezelfde dag nog op geantwoord moet worden.
• Heb je de opdracht of de vraag voltooid? Dan ontvang je een aantal letters die aan het einde een code, bestaande uit twee woorden, vormen.
• Geven jullie dinsdag 19 juli na 17.00 uur als eerste de juiste code door, bestaande uit twee woorden, via de voicemail van het bovenstaande telefoonnummer? Dan gaan jullie naar … Het Eiland!

Aan deze winactie zijn wel een paar spelregels verbonden. Zo moet iedereen boven de 18 jaar zijn en tijdens de actiedag zal Bol jullie filmen en fotograferen. Succes en wie weet zitten jullie binnenkort wel op dat ene blauwe eiland.

 

Lees ook:Red Bull zoekt studenten voor bijzondere reis door Europa
Lees ook:Reis mee naar Kroatie!
Lees ook:Vanaf 31 juli: We zijn er Bijna! deze zomer naar Ierland
Lees ook:Ecotaxa: Mallorca voert toeristenbelasting in
Lees ook:Deze zomer op tv: 3 op Reis Roadtrip

Geen reacties // Reageer