Alleen vandaag: Win je eigen hotel op een tropisch eiland

kosrae

Heb je altijd al een eigen hotel willen runnen, maar heb je geen geld om dit te financieren? Het hoeft niet eens zo duur te zijn, voor heel weinig geld kun je namelijk al een eigen hotel bezitten op een tropische eiland. 49 dollar om precies te zijn.

Doug en Sally Beitz zijn de eigenaren van Kosrae Nautilus Resort, een goedlopend hotelresort op het eiland Kosrae, een klein privé-eiland, behorende bij Micronesië, middenin de Stille Oceaan. Na 22 jaar zeggen ze het resort vaarwel, beginnen ze aan een nieuw hoofdstuk in hun leven en gaat terug naar Australië, waar een hele roedel kleinkinderen zit. Doug en Sally hebben erover nagedacht om het hotel te verkopen, maar zijn dan bang dat een grote hotelketen het resort en het eiland koopt, waardoor de persoonlijke service zal verdwijnen. Het echtpaar geeft het resort en eiland liever aan een jong stel, maar dat is lastig omdat niet iedereen het geld heeft om zoiets moois te kopen.

Een zoon van het stel kwam op het idee om het resort te verloten. Geïnteresseerden kopen een lotnummer ter waarde van 49 dollar en dingen zo mee met de hoofdprijs, die aanstaande dinsdag verloot zal worden. Inmiddels is de hele wereld op de hoogte en zijn er inmiddels meer dan 53.000 loten verkocht, dat is dus een winst van bijna 2,6 miljoen dollar. In euro’s is dat 2,9 miljoen.

Als jij dat ene lot uit de loterij hebt, dan is dat inclusief 16 man personeel, een schuldenvrij resort, een duikschool en 10.000 dollar. Krijg je de sleutel, dan zullen Doug en Sally je nog een maand begeleiden om je op weg te helpen. Het resort beschikt over 16 kamers.

Ben je nu ook geïnteresseerd? Dan moet je minstens 21 jaar oud zijn en je kan zoveel tickets kopen als je wilt. Meedoen kan via deze site. Doe het voor morgen, want morgen gaat deze gigantische prijs verloot worden.

Lees ook:Australisch hotel geeft kunst weg
Lees ook:Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York
Lees ook:Kleinste land ter wereld te koop
Lees ook:Bijzonder overnachten: Sun Cruise Resort in Zuid-Korea
Lees ook:Win je leven lang gratis op vakantie naar de Malediven!

Geen reacties // Reageer