Droombaan in de aanbieding: New York Times zoekt wereldreiziger

Ben je een echte wereldreiziger en heb je nog wat tijd over de komende maanden? Dan is The New York Times op zoek naar jou!

Elk jaar publiceert  de krant 52 Places to go, 52 droomlocaties die je in 52 weken kan ontdekken, 1 locatie per week dus.. Op de lijst bloedmooie stranden, bijzondere musea en de leukste restaurants. Op de lijst staan onder andere Botswana, Tijuana (Mexico), Madrid, Canada en Portland in Oregon. De Times zoekt nu iemand die al die 52 plekken wilt bezoeken, gratis en voor niks. Enthousiast geworden? Dit zijn de eisen.

Voor deze droonbaan zoekt de Times een eeuwige student en hardwerkende documentairemaker, iemand die een jaar op reis wilt en daarover kan en wil schrijven.  Je moet niet bang zijn om te reizen en je paspoort moet al bijna versleten zijn, zoveel stempels staan erin. Ervaring met social media en schrijven is een pre. En als je dan de baan krijgt, dan moet je op zoek gaan naar de verhalen en deze in het Engels opschrijven.

Heb je dit allemaal in je en heb je een jaartje niks te doen? Schrijf dan in 500 woorden waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze droombaan., 500 woorden wat je meest interessante reis was en waar en wanneer je voor het laatst op vakantie was. Meer informatie over de vacature en waar je moet solliciteren lees je hier. Succes!!

Lees ook:Droombaan in de aanbieding: 100 dagen door Gelderland fietsen
Lees ook:Droombaan in de aanbieding: 3 op Reis zoekt regisseur
Lees ook:Op reis met BNN en Geraldine: Geef je op voor 3 op Reis Backpack
Lees ook:Terug van weggeweest: Novasol zoekt vakantiehuistesters
Lees ook:Novasol zoekt vakantiehuistesters

Geen reacties // Reageer