Deze week: Win een wintersportreis voor 2 bij Radio Veronica

Heb je zin om op vakantie te gaan en wil je graag op wintersport? Maar is je portemonnee leger dan leeg? Goed nieuws, want deze week kan jij bij Radio Veronica namelijk een wintersporttrip voor 2 naar Oostenrijk winnen. En wie wil dat nou niet?

Het enige wat jij hoeft te doen is luisteren naar Veronica. Luister van 22 februari tot en met 3 maart elke werkdag tussen 07.00 en 10.00 uur naar Rinkeldekinkel en tussen 16.00 en 20.00 uur naar Martijn Muijs. Raad welke hit er gejodeld wordt en maak kans op een Acer smartphone of een Acer tablet met daarop jouw tickets voor de Radio Veronica Snow Challenge in Mayrhofen!

Als je wint ga je, samen met nog iemand, 8 dagen op wintersportvakantie naar Mayrhofen in Oostenrijk. Je slaapt 7 nachten in een hotel met 4 sterren en krijgt een skipas voor 6 dagen. De ski’s en snowboards zijn ook gratis.

Heb je gewonnen, dan vertrek je op 4 maart met de bus naar Oostenrijk en kom je 12 maart weer terug. Daarnaast krijg je ook een ski-jack cadeau en krijg je kaarten voor de Radio Veronica Snow Party. Succes!

Lees ook:Vanaf morgen: Win een wintersportvakantie naar Gerlos tijdens de 538 Wintersportweek
Lees ook:Win een wintersportvakantie voor 2 bij Radio Veronica
Lees ook:538 Wintersportweek: Win een vakantie voor 2 naar Gerlos
Lees ook:ADV: Op wintervakantie voor een prikkie
Lees ook:538 Zomerweek: Win een reis naar Curaçao

Geen reacties // Reageer