Wintersport: Ski-Thalys vanaf 8 september weer boekbaar

Wintersportliefhebbers opgelet! Nog een paar maanden en dan begint het wintersportseizoen weer. Heb je geen zin in files, dan kan je nog altijd met de Ski-Thalys naar de wintersport reizen. Vanaf 8 september is het mogelijk om de Ski-Thalys te boeken.

Met Ski-Thalys reizen wintersporters snel, ontspannen en zorgeloos rechtstreeks naar de Franse Alpen. Geen files en gladde wegen, maar heerlijk een krantje lezen, hapje eten en uitgerust aankomen.

De Ski-Thalys vertrekt vanaf 24 december tot en met 1 april 2017 elke zaterdag rechtstreeks naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-St-Maurice. Opstappen kan op stations Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal.

De Ski-Thalys is uitgerust met gratis wifi, een bar/buffetrijtuig en er zijn speciale rijtuigen waar je de wintersportspullen kan stallen. Je mag maximaal één paar ski’s, één koffer en één stuk handbagage meenemen. Een treinticket koop je al vanaf 65 euro.

Speciaal voor vroegboekers heeft  Thalys een actie in het leven geroepen. In het laagseizoen reis je al vanaf 59 euro naar de Alpen. Je vertrek dan in januari of maart. Het is alleen niet mogelijk om de tickets te annuleren of om te boeken.

Wil je nu ook met de Zon-Thalys naar de Alpen of wil je gebruikmaken van de actie? Vanaf 8 september boek je via deze site een ticket.

Lees ook:Alleen op 20 mei: Alle Thalys-tickets € 20
Lees ook:Boeken Ski Thalys kan vanaf september
Lees ook:Zon-Thalys: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk
Lees ook:Zon-Thalys: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk
Lees ook:Winteractie Thalys: Voordelig met de trein naar Parijs of Lille

Geen reacties // Reageer