World Ski Awards: Val Thorens beste skigebied ter wereld

Tijdens de World Ski Awards in Kitzbühel (Oostenrijk) heeft Val Thorens voor de derde keer de titel Beste Skigebied van de Wereld behaald en een vierde titel voor beste skigebied van Frankrijk.

Val Thorens is erin geslaagd om zich te bewijzen temidden van de Franse skigebieden met internationale uitstraling. Tot de concurrenten voor de titel behoren de meest gerenommeerde skigebieden: Kitzbühel (winnaar 2015), Zermatt, Gstaad, Aspen, Vail,  Ishgl, Sankt Anton, Beaver Creek, Saas Fee, Laax, Cervinia, Val Gardena, Cortina, Niseko, Shiga Kogen, Courchevel, Chamonix, Tignes en Val d’Isère.

De wintersportplaats streeft naar excellentie op alle gebieden en heeft een totaalaanbod aan accommodaties ontwikkeld. Binnen 6 jaar zijn 6 hotels met 4 en 5 sterren gebouwd, om te voldoen aan de verwachtingen van een nieuw publiek. Het 5* Hotel Koh-I Nor, dat geopend werd in 2014, heeft tijdens de World Ski Awards tevens de titel van Beste Hotel van Frankrijk gekregen.

De World Ski Awards is een hoogwaardige onderscheiding op het gebied van skiën. Voor deze 4eeditie in Kitzbühel (Oostenrijk) zijn 1.600.000 stemmen via internet uit 85 landen geteld. Het behalen van de titel “Beste Skigebied van de Wereld” is de hoogste onderscheiding die men kan behalen voor een skigebied in de wereld.

Lees ook:KLM beste airline van Europa
Lees ook:European Best Destinations: Val Thorens in de prijzen gevallen
Lees ook:Goedkoop skiën in Bulgarije
Lees ook:Wintersporten in Oostenrijk of Frankrijk?
Lees ook:Zoover Awards uitgereikt

Geen reacties // Reageer