Laatste schuilstad Bin Laden krijgt attractiepark

Isruma / Foter.com / CC BY

Op vakantie naar de plaats waar Osama Bin Laden is doodgeschoten? Tot voor kort moest je er waarschijnlijk niet aan denken. Nu is er een reden gekomen waarom je toch Pakistan in overweging zou moeten nemen. Er wordt namelijk een Attractiepark gebouwd met dierentuin, verscheidene restaurants en zelfs een zweefvliegclub.

De regering van de provincie Khyber Pakhtunkhwa zet alles op alles om het toerisme in het gebied een boost te geven. Het park komt bij de stad Abbottabad. Het park zal in totaal zo’n 200 hectare beslaan, waar ruimte is voor historische exposities, een joggingparcours, watervallen en een avonturenclub. De aanleg van het park start in maart en moet in totaal zo’n 8 jaar in beslag nemen. Het project kost zo’n 22 miljoen euro.

Abbottabad is in Pakistan populair vanwege het prettige klimaat; het is er minder verstikkend dan in andere delen van het land. Degenen die benieuwd zijn naar de woning waar Osama Bin Laden verbleef hebben pech: de woning is in 2012 compleet afgebroken.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Osama Bin Laden claimt aanslag op Northwest vlucht naar Detroit
Lees ook:Douane neemt minder nep-artikelen in beslag
Lees ook:Tunesië wil met crowdfunding Star Wars-dorp redden
Lees ook:Gratis op reis dankzij TomTom
Lees ook:Amerikaan woont in Boeing 727-200

Geen reacties // Reageer