1600 km kajakken voor een beter milieu op Curacao

Milieuactivist Ryan de Jongh is zondag na een kajaktocht van 22 dagen door enkele honderden mensen als held onthaald op Curaçao. De Jongh vertrok 5 december met zijn kano vanaf Sint Maarten. Met zijn opmerkelijke tocht van ruim 1600 kilometer wilde de idealist aandacht vragen voor het milieu op Curaçao. Hij hoopt een mentaliteitsverandering bij mensen te kunnen bewerkstelligen waardoor er zuiniger met het beetje natuur dat er nog is wordt omgegaan. Tijdens zijn tocht deed de milieuactivist zeventien eilanden in het Caribisch gebied aan alvorens zijn reis zondag op Curaçao te beëindigen. Eerder kajakte hij al eens rond het eiland Curaçao.

Lees ook:Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean
Lees ook:Nederlanders gaan zuiniger op wintersport
Lees ook:Toeristische mijnwerkersroute geopend in Polen
Lees ook:Sneller vliegen binnen Europa
Lees ook:Stewardessen bedreigd door drugsbendes

1 Reacties // Reageer

One thought on “1600 km kajakken voor een beter milieu op Curacao

  1. cheap oem software

    How can I make money from my Music Compositions?

      /  

Comments are closed.