Pharos Reizen garandeert sneeuw

Pharos Reizen van de ANWB komt deze maand met wintersportreizen met sneeuwgarantie. Wintersporters die reizen boeken bij Pharos Reizen kunnen tot 5 werkdagen voor vertrek hun reis annuleren wanneer er geen pistes geopend zijn. Daarmee is Pharos een van de eerste die deze zekerheid aanbiedt aan wintersportliefhebbers.

Sneeuwgarantie

De sneeuwgarantie is van toepassing op bijna alle reizen die naar Oostenrijk aangeboden worden en op ongeveer de helft van de reizen naar Frankrijk.

Economische slechte tijden

De sneeuwgarantie is een extra service voor mensen die het spannend vinden om een wintersportvakantie te boeken terwijl op dat moment nog nergens sneeuw ligt. In de economische tijden van tegenwoordig is het daarom fijn om deze zekerheid te hebben wanneer je een wintersportvakantie boekt.

Crèche

Pharos Reizen biedt ook voor ouders met jonge kinderen een ANWB-crèche. Voor veel ouders met jonge kinderen is het niet een fijn idee om de kinderen bij een Franstalige crèche af te geven, bij een crèche waar de babysitters Nederlands spreken is dit anders.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Gratis skilessen voor jeugd tot en met 17 in Zwitsers Arosa
Lees ook:ADV: Op wintervakantie voor een prikkie
Lees ook:Kinderen steeds jonger zelf op vakantie… Kids dumpen?
Lees ook:Kinderen moeten eigen paspoort
Lees ook:Gigi Ravelli gaat de hele zomer kamperen

Geen reacties // Reageer