Citytrip Istanbul het goedkoopst

Wil je een leuke goedkope citytrip gaan maken dan blijkt Istanbul de goedkoopste keuze. Dit blijkt uit onderzoek van Skyscanner, de zoekmachine voor vliegtickets. In de Turkse stad zijn de kosten voor een hotel, een dagje met de sightseeing bus en een bezoekje aan de Galata toren en het Hagia Sophia Museum maar 198 euro per koppel.

Praag op de tweede plaats

Op de tweede plaats staat Praag. Daar betaal je 277 euro voor hotel, bus en een bezoek aan het Estates theater en het kasteel van Praag. Verrassend genoeg staat Madrid op de derde plaats. Al voor een bedrag van € 325,- zijn hotel, bus en een bezoekje aan het Prado museum en het Koninklijke Paleis voor twee personen inbegrepen.

Citytrip Amsterdam is duur

Amsterdam staat op de tiende plaats. De hoge hotelkosten maken een citytrip naar de Nederlandse hoofdstad duur, voor een hotel betaal je plusminus 325 euro. Het totaalbedrag voor een citytrip met de hop-on hop-off tour erbij, een vaartocht door de grachten en een bezoek aan het Anne Frank huis bedraagt 408 euro. Barcelona, Parijs, Londen en Rome zijn nog duurder dan Amsterdam.

Skyscanner heeft vaker leuke onderzoeken. Klik hier voor een overzicht van de verschillende leuke onderzoeken.

 

Lees ook:Hotelprijzen dalen licht in Nederland
Lees ook:Nederland heeft duurste hotelkamers eurozone
Lees ook:Tsjechiëtip: Brno
Lees ook:EasyJet breidt vluchten vanaf Schiphol uit. Nu ook van Amsterdam naar Praag
Lees ook:Skyscanner geeft overzicht van goedkoopste tickets

Geen reacties // Reageer