Ook Brussel heeft nu een eigen lichtfestival

Vergeet Berlijn, vergeet Tokio: Ook Brussel heeft vanaf heden haar eigen lichtfestival! Van 31 oktober tot en met 3 november wordt Brussel omgetoverd tot heuse lichtstad. Bekende gebouwen staan vol in de schijnwerpers met videoprojecties en komen daarmee tot leven, er zijn speciaal gebouwde replica’s van bijvoorbeeld de toren van Pisa en vanaf een boot wordt knallend vuurwerk de lucht in geschoten. Het festival is gratis te bezoeken en vindt plaats aan de Kanaalzone, tussen de Sainctelettesquare en het Redersplein. Voor meer informatie over het festival klik hier.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Zin in vuurwerk? Bezoek deze vijf steden met Oud en Nieuw!
Lees ook:Festivals wereldwijd: Circuit Festival Barcelona
Lees ook:Festivals wereldwijd: Festival of Lights Berlijn
Lees ook:Grote Markt Brussel voorzien van gratis wifi
Lees ook:Nog tot 5 maart: Festival van de Citroen

Geen reacties // Reageer