Pinspiration: Vietnam

Waar laat je je door beïnvloeden bij het uitzoeken van een bestemming voor je eerstvolgende reis? Wat de bestemming op culinair vlak te bieden heeft, of het er veilig genoeg is, of de bestemming genoeg avontuur of juist luxe te bieden heeft? Allemaal zaken die mee kunnen spelen. Daarvoor kan je honderden landenwebsites bezoeken, maar foto’s zeggen soms meer dan 1000 woorden. Daarom vanaf nu iedere week op zondag Pinspiration, de mooiste plaatjes van een bestemming, gevonden op Pinterest. Deze week: Vietnam.

Bron

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron

Bron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Pinspiration: Gambia
Lees ook:Pinspiration: Andorra
Lees ook:Pinspiration: Peru
Lees ook:Pinspiration: Polen
Lees ook:Pinspiration: Spanje

Geen reacties // Reageer