5-sterrenhotels boeken voor 35 euro per nacht tijdens HotelWeek

Dinsdag aanstaande gaat de Belgische HotelWeek 2013 van start waarbij je een week lang 4- en 5-sterrenhotels kunt boeken voor 25 of 35 euro per nacht. Je kunt kiezen uit allerlei tophotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Vanaf dinsdagochtend 10.00 uur tot en met dinsdag 13 november 18.00 kun je boeken voor de periode 1 januari tot en met 13 januari. 

Wanneer je nog eerder wilt boeken, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, en krijg je de kans om een dag eerder al je boekingen te doen. Alle prijzen zijn per persoon per nacht en het ontbijt is er bij inbegrepen.

De hotels kunnen geboekt worden op de website HotelWeek.be. De HotelWeek is initiatief van HotelSpecials.be.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Vanaf dinsdag bij Kruidvat: Hotelovernachtingen bij Fletcher Hotels
Lees ook:Tip: Luxe overnachten voor een prikkie
Lees ook:Betaalbaar verblijven in tophotels tijdens de HotelWeek
Lees ook:Prijzen hotel Wimbledon extreem duurder dan normaal
Lees ook:Hotelovernachtingen voor een prikje bij Kruidvat

Geen reacties // Reageer