Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft thema ’100 jaar kamperen’

Dit jaar is het een eeuw geleden dat de eerste Nederlandse vakantiegangers het aandurfden met een primitief tentje naar buiten te trekken om met volle teugen te genieten van de vrije natuur. Met het beursthema ‘100 jaar kamperen’ wordt op de komende Kampeer en Caravan Jaarbeurs stil gestaan bij de nostalgie van deze aangename vorm van vakantievieren. De 50e Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 8 tot en met 12 oktober 2014.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs geeft dit jaar antwoord op de vraag naar tenten met een representatief overzicht van praktische en hippe mogelijkheden, in allerlei vormen, soorten en maten.

Liefhebbers kunnen ook dit jaar terecht in Utrecht voor het nieuwste internationale kampeer en caravan aanbod. Hypermoderne campers, stijlvolle tour- en vouwcaravans met alle hedendaagse luxe en comfort, voortenten, onderdelen, accessoires, productinnovaties en een overzicht van verlokkende toeristische bestemmingen zullen staan op de jaarbeurs.

De Kampeer en Caravan Jaarsbeurs hoopt met het thema ’100 jaar kamperen’ de bezoekers een bijzondere kampeerbeleving te laten ervaren en hen een kijkje te geven in de geschiedenis van deze bijzondere manier van vrijetijdsbesteding.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Kampeer & Caravan Jaarbeurs draait om vakantiegevoel
Lees ook:Meer dan 35.000 bezoekers voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer- en campingsegment op Vakantiebeurs wordt uitgebreid
Lees ook:Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Persbericht: Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer