Kampeer & Caravan Jaarbeurs draait om vakantiegevoel

Op woensdag 8 tot en met zondag 12 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 50e Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats. Tijdens deze jubileumeditie die volledig is vernieuwd ten opzichte van vorige edities, staat het vakantiegevoel van kamperen centraal. Een aantal onderdelen van deze Jaarbeurs zijn onder andere de tentoonstelling ‘Honderd jaar kamperen in Nederland’ en de wedstrijd ‘Kamperen van de toekomst!’. Uiteraard zijn de nieuwste modellen campers, caravans, (voor)tenten en accessoires te bekijken en uit te proberen. Er is het Kampeertheater, waar verschillende kampeertaferelen de revue passeren en je kunt een cursus achteruitrijden met caravan volgen. Er zijn gratis clinics te volgen, proefritten te maken en er zijn vele gezellige Toscaanse terrasjes voor een hapje en een drankje.

Kamperen van de toekomst

Tijdens deze jubileumeditie wordt gevierd dat er in Nederland honderd jaar gekampeerd wordt. In een tentoonstelling is te zien hoe het kamperen zich ontwikkelde in de afgelopen eeuw. Ook zal er een creatieve impressie te zien zijn van het futuristisch kamperen, met nominaties van de wedstrijd ‘Kamperen van de toekomst!’. Tot 18 september 2014 kan iedereen met een rijke fantasie een antwoord insturen op de vraag: ‘Hoe kamperen we in 2114?’. Dit kan door middel van tekeningen, knutselwerken, maquettes, foto’s, schrijfsels of op wat voor creatieve manier dan ook. De winnaars maken kans op een overnachting op de Urban Campsite Amsterdam 2015, een rondleiding door de splinternieuwe fabriek van Tabbert of een meet & greet met de ontwerper van de Caravisio. Klik hier voor meer informatie. 

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs duurt iedere dag van  10.00 tot 17.00 uur. Een kaartje kost in de voorverkoop €10. Een volledig verzorgd pakket (entree, garderobe en koffie met gebak) kost €14. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen. Bezoekers die met de trein reizen, kunnen profiteren van een speciale kortingsactie van de NS. Op www.spoordeelwinkel.nl zijn voordelige combitickets te koop met treinkaartje en beursentree voor €26. Ook zijn er speciale camperparkeerplaatsen voor €15 per nacht. Kijk voor meer speciale prijzen of andere informatie over de Kampeer  & Caravan Jaarbeurs op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

 

Lees ook:Meer dan 35.000 bezoekers voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft thema ’100 jaar kamperen’
Lees ook:Komend weekend ANWB Kampeerdagen
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Geen reacties // Reageer