Arkefly non stop naar Toronto in Canada

ArkeFly vliegt komend zomerseizoen twee keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Toronto. De eerste vlucht vindt plaats op 1 juli en de laatste op 10 september. De Canadese stad is de eerste Noord-Amerikaanse bestemming in het routenetwerk van Arkefly. De vluchten zijn in de loop van deze week boekbaar via de ArkeFly-website, zo meldt ArkeFly vandaag (11 januari).

 

ArkeFly voert de vluchten naar Toronto vanaf 1 juli uit met een Boeing 767-300ER. In een drieklassenconfiguratie – Economy Class, Comfort Class en Star Class – biedt dit toestel plaats aan 272 passagiers. Een retourticket kan worden geboekt vanaf 499 euro.

 

Toronto wordt ook wel het Canadese New York genoemd, met zijn vele theaters, clubs, galeries en winkelcentra. De stad biedt een goede uitvalsbasis om het oosten van Canada te ontdekken. In die regio vindt de reiziger fascinerende steden zoals Quebec, Ottawa en Montreal, maar ook prachtige natuurparken en natuurlijk de beroemde Niagara Falls.

 

In de Fundy Baai tussen Nova Scotia en New Brunswick leeft de grootste walvispopulatie ter wereld. De Hudson Baai, Appalachen bergketen en Saguenay rivier zijn andere hoogtepunten van de afwisselende regio.

Lees ook:High Five! Win een vliegticket naar Toronto met Arkefly
Lees ook:Aanbiedingen Air Transat
Lees ook:Arkefly vliegt in 2010 naar 3 bestemmingen in Brazilie; Fortaleza, Natal en João Pessoa
Lees ook:Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean
Lees ook:Hangzhou nieuwe bestemming van KLM in China

1 Reacties // Reageer

One thought on “Arkefly non stop naar Toronto in Canada

Comments are closed.