Heb jij een ‘echte’ Calvin Klien onderbroek?

In Turkije of Azië kun je op elke hoek van de straat de goedkoopste merkartikelen kopen voor drie keer nopes! Een echte Rolex horloge voor 3 Euro, de laatste CD van U2 of het shirt van FC Barcelona, alles is te koop! Supernep natuurlijk en meestal kun je wel een foutje ontdekken. BNN is op zoek naar de nepste nepartikelen. Heb jij het shirt van Ronalbo of van Nistelroo? Of een echt Rodex horloge? Hoe nepper hoe beter. Nu kun je er ook nog eens echte prijzen mee winnen!

Het radioprogramma Weg met BNN houdt op zaterdag 18 november op het Weg met BNN Backpackerscafé in Tivoli, Utrecht een verkiezing voor het nepste nepartikel. Dus heb jij een ‘echte’ Calvin Klien onderbroek, een Diezel horloge of een voetbalshirt van de beroemde Ronalbo?
Neem het artikel of een foto hiervan dan mee naar het Weg met BNN Backpackerscafé.

De top 3 tot nu toe:
1. T-shirt van Van Nistelroou die bij Mancheshter United voetbalt;
2. Rodex horloge;
3. T-shirt van Hard Rock Café Istanbul terwijl Istanbul geen Hard Rock Café heeft.

Kortom, hoe nepper hoe beter. Heb je het ook nog voor een ‘special price’ gekocht, dan krijg je bonuspunten. Presentator Sander de Heer maakt op het Weg met BNN Backpackerscafé de winnaar bekend. De winnaar gaat er natuurlijk wel met echte prijzen vandoor.

Na het succes van vorig jaar is het Weg met BNN Backpackerscafé ‘the place to be’ voor iedere backpacker. Van Indiase meditatie- en reisfotografieworkshops tot didgeridoowedstrijden, maar vooral heel veel tips & trucs voor iedere bestemming. Het Weg met BNN Backpackerscafé is op zaterdag 18 november van 10.00 uur tot 17.00 uur in Tivoli, Utrecht. Meer informatie over het evenement is te vinden op wegmetbnn.bnn.nl. Op deze site kun je ook kaarten aanvragen voor het Weg met BNN Backpackerscafé. Gratis toegang!

Elke donderdag presenteert Sander de Heer van 20.00 uur tot 21.00 uur Weg met BNN, een verrassend, avontuurlijk en informatief reisprogramma op Radio 1.

Lees ook:Backpackerscafé, ouwehoeren over mooie reizen
Lees ook:Hard Rock Café Brussel opent deuren komende zomer
Lees ook:Weg met BNN radio over de Inca Trail in Peru
Lees ook:Martinair annuleert alle maandag vluchten
Lees ook:Coen & Sander Show WK tour vanuit Johannesburg

Geen reacties // Reageer