Vakantie voor jongeren met overgewicht

Jongerenreisorganisatie Simbo komt met iets nieuws; een vakantie voor jongeren met overgewicht. De vakantie staat in teken van beweging, voeding, je lekker voelen en vooral heel veel plezier maken. De vakantie wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Victory for life, een organisatie die zich inzet voor jongeren met overgewicht. Het programma is speciaal ontwikkeld door deskundigen op het gebied van voeding, beweging en psychologie. Er wordt veel aandacht besteed aan zelfvertrouwen en tips om je lekkerder te voelen, maar ook het plezier is belangrijk. Tijdens de vakantieweek in Putten worden er diverse activiteiten ondernomen.

Steeds vaker spelen jongerenreisorganisaties in op typische jongerenproblemen. Onlangs kwam concurrent Vinea met een persbericht naar buiten, waarin stond dat actieve jongerenreizen een oplossing zijn voor de dagelijkse problemen.van jongeren. Dit initiatief van Simbo is wel wat beter dan de actie van Vinea, maar persoonlijk vind ik dat jongerenreisorganisaties ervoor zijn om jongeren een leuke vakantie te bezorgen… niet om een probleem op te lossen..  

Lees ook:Problemen? Ga toch fietsen!
Lees ook:Real life vakantiesoap bij [email protected]
Lees ook:Nieuwe vergelijkingssite voor jongerenreizen: Jongerenreis.nl
Lees ook:Reality soap over jeugdvakantie in Zeeland
Lees ook:Trend: meer vrijheid tijdens je vakantie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakantie voor jongeren met overgewicht

  1. Judith van Groen

    Door het probleem op plezierige manier op te lossen heb je twee vliegen in 1 klap. De jongeren hebben logenoten, begeleiding en een plezierige vakantie. Vaak voelen tieners met overgewicht zich niet prettig in bikini of badpak en gaan dus niet op vakantie. Ook Lekkervel.nl biedt dit soort vakanties aan. Samen met deskundige begeleiders gaan de tieners afvallen, dieten, sporten, gezond leren eten en plezier maken.

      /  

Comments are closed.