Dennis & Nicolette op reis voor Weg met BNN; check hun weblog

De opnames van het nieuwe reisprogramma Weg met BNN zijn in volle gang. Dennis Storm en Nicolette Kluijver (je kent ze wel van Spuiten & Slikken) reizen momenteel door Zuid Oost Azië. Vanaf half juni kun je dit spectaculaire nieuwe programma zien op Nederland 3. Weg met BNN is een ander reisprogramma dan bijvoorbeeld RTL Travel. Als kijker leef je mee met de avonturen van Deniis en Nicolette. Een muntje bepaalt hun lot. Contrast en beleving is waar het om draait en niks is te gek. Het raarste eten, de meest vreemde gebruiken van het land, traditionele dansen, de gekste overnachtingsplaatsen en de meest avontuurlijke manieren van reizen …. ze laten zich onderdompelen in de Aziatische cultuur en laten jou meebeleven. Spanning en sensatie verzekerd. Dennis en Nicolette zijn al in Thailand, China en Cambodja geweest en zijn nu in Indonesië. India staat ook nog op het programma. Wil je alvast meer weten over hun avonturen? Check dan hun weblog en luister op maandagavond naar Weg met BNN radio om 20.00 uur op Radio 1.

Zie ook: Weg met BNN vanaf 4 juni op TV

Lees ook:Weg met BNN vanaf maandag 4 juni op TVl
Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN
Lees ook:Nieuw reisprogramma bij BNN
Lees ook:3 op Reis, het wekelijkse portie reisinspiratie volgend seizoen weer terug bij BNN

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dennis & Nicolette op reis voor Weg met BNN; check hun weblog

 1. Nina

  Dennis you’re hot

    /  
 2. Marlon en Nena

  Dennis.
  Je bent sexyyy :spring:
  Wat is je emailadres?

    /  
 3. melis

  idd dennis is hot amai nog ni!!!

  zijn emailadres wil ik ook wel hoor

    /  
 4. marjolein

  DENNIS JE BENT ECHT EEN VET LEKKER DING!!!!!!

    /  
 5. Pingback: Weg met BNN vanaf maandag 4 juni op TVl | Travel

Comments are closed.