Woedende olifant leeft zich uit op busje (filmpje)

 

In de Srilankaanse havenstad Galle sloeg een olifant op hol tijdens een show. Hij bevrijdde zich van zijn Mahout en leefde zich uit op een minibusje. Dat je met olifanten geen ruzie moet krijgen is wel duidelijk! Uiteindelijk is de olifant met een verdovingspistool tot bedaren gebracht.

Lees ook:Olifant trapt gids dood in Thailand
Lees ook:Oad Reizen stopt met olifantenritjes
Lees ook:Olifant laat zien dat hij de sterkste is
Lees ook:Wil jij nog een olifantenritje maken nu je dit weet?
Lees ook:Twee toeristen doodgetrapt door olifant

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Woedende olifant leeft zich uit op busje (filmpje)

 1. anoniem

  We delen nu éénmaal de wereld met wilde dieren, maar laat ze in hun natuurlijke habitat waar ze horen te zijn! De masai-stammen leveren het bewijs dat je vredig kan samenleven, door de hen te aanschouwen en te respecteren!

    /  
 2. anoniem

  Ik vind het triestig dat olifanten op die wijze worden behandeld.deze dieren horen in de wildernis en hoeven geen mensen rondom zich geen waarvan ze gecomandeerd worden.Leve de olifanten die in de wildernis leven dat zie ik liever,die zijn niet gestresseeerd zoals deze.

    /  
 3. Antoniem

  stevige buskes hebben ze daar, die moeten o.a. ook tegen mijnenvelden en tamiltijgers kunnen…

    /  

Comments are closed.