3-daagse minivakantie slechts E 69,-

Wil je er nog even tussenuit? Dan kan je ook gewoon in Nederland  blijven. Momenteel is er een aanbieding van Inpakken en Wegwezen. Daarbij zit je drie dagen in een hotel nabij Utrecht voor nog geen zeventig euro.

Je verblijft in hotel Mitland. Dit ligt op tien minuten rijden van Utrecht centrum. Je hebt een mooi uitzicht over fort De Bilt. Ondanks de nabijheid van de stad, is het er erg rustig. Het hotel beschikt over een zwembad dus je kunt je ook op het terrein vermaken.

Lijkt het je wat? Kijk dan hier voor de boekingsdata. 

Lees ook:Bijzonder hotel: overnachten in oud zeefort
Lees ook:Hotel Zugbrücke Grenzau: bijkomen in Duitse idylle
Lees ook:Hoteltip: The Morrison Hotel in centrum Dublin
Lees ook:Het Strand Palace Hotel van Londen
Lees ook:Last minute aanbieding: valentijnsdag met je geliefde in Berlijn, Barcelona of Praag

Geen reacties // Reageer