Grote korting Icelandair op vlucht Amsterdam-IJsland

De maatschappij Icelandair zegt haar dank te willen betuigen aan Nederland voor de steun die het kreeg in de economische moeilijkheden. Daarom geeft de maatschappij komende week een korting van 25 procent op vluchten van Amsterdam naar IJsland. Boeken kan tot en met 27 november voor reizen tot en met 31 maart.

Icelandair verbindt al zeventig jaar het land met de buitenwereld en is daarom erg belangrijk voor het eiland. Niet alleen de korting maakt het aantrekkelijk om er nu eens heen te gaan. Juist door die financiele crises is de wisselkoers erg gunstig. Was het vroeger bijna onbetaalbaar, nu kun je er gewoon heen met vakantie. En met de Icelandair korting betaal je dan nu nog minder!

Lees ook:Icelandair vliegt wel!
Lees ook:Reizen naar IJsland met Icelandair goedkoper dan ooit!
Lees ook:Reizen maakt aantrekkelijk!
Lees ook:St Maarten goedkoper te bereiken
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Juist

Geen reacties // Reageer