Cruiseschip met 300 opvarenden vast in ijs bij Canada

Als je een cruise boekt ga je ervan uit dat het allemaal relaxed en soepeltjes zal verlopen. Driehonderd passagiers van een cruiseline kwamen van een koude kermis thuis. Op de St-Laurensstroom in het oosten van Canada zit hun cruiseschip vast in het ijs.

Een ijsbreker heeft geen succes gehad om het schip los te krijgen. Een vrachtschip is ook vast komen te zitten. Voor de mensen aan boord het cruiseship zou het niet eens zo erg zijn. Er schijnen 24 uurs parties gehouden te worden totdat het schip los komt en verder kan.

Lees ook:Vrees voor milieuramp Great Barrier Reef in Australie
Lees ook:Bijna alle passagiers cruiseschip gered
Lees ook:Mooiste stranden ter wereld onder de olie
Lees ook:Vastgelopen cruiseship Antarctica kan weer door
Lees ook:Italiaans cruiseship slaat aanval piraten af

Geen reacties // Reageer