Duitsers pikken strandstoelen online in

Eén van de grootste ergernissen voor vakantiegangers is het “reserveren” van strandstoelen met behulp van bijvoorbeeld een handdoek. Vooral de Duitsers lijken hier een handje van te hebben. De Duitse tak van touroperator Thomas Cook gaat nu echter nog een stapje verder: toeristen kunnen vóór vertrek al een ligbed aan het zwembad reserveren.

Ligbedden alvast online vastleggen
Bij negen hotels in Turkije, de Canarische Eilanden en Egypte is dit nu mogelijk. Alleen mensen die op de Duitse website boeken, kunnen van deze service genieten. Voor veel Nederlanders zal het zwembad dus voortaan achter dikke rijen Duitsers verstopt blijven. Eén van de voorwaarden van het boeken bij de touroperator is vertrekken uit Duitsland.

Lees ook:Russen zijn de nieuwe Duitsers op vakantie
Lees ook:Nieuwssite over Canarische eilanden gelanceerd
Lees ook:Geen vliegverkeer naar Canarische Eilanden door storm; duizenden passagiers gestrand
Lees ook:Nederlander boekt de kerstzon al in de zomer
Lees ook:Mijn ervaring met reserveren met Kruidvatactie bij Fletcher Hotels

Geen reacties // Reageer