Top 10: De beste Après Ski gebieden

Naast het trekken van sporen in de verse sneeuw wil je tijdens je ultieme ski- of boardtrip ook flink losgaan in de après ski bar. Elk jaar worden er onderzoeken gedaan naar de beste après ski gebieden en bars. Ook apresski.biz deed onderzoek onder 9.500 wintersportliefhebbers. Het zal je niet verbazen, maar après skiën kun je het beste in Oostenrijk.:De top 3:

1. Kirchberg
Dit skidorp vlakbij Kitzbühel is volgens de Nederlandse wintersporter de beste spot voor après ski met als abolute topper de London Pub. Ook aan te bevelen voor après-ski zijn Eisbar, Boomerang en de discotheek Der Tiroler. www.kirchberg.at

2. Saalbach-Hinterglemm
Après skiën lijkt in Saalbach-Hinterglemm te zijn uitgevonden. De Goaßstall in Hinterglemm werd vorig jaar uitgeroepen tot beste après ski bar van de Alpen. Dit is ook mijn persoonlijke favoriet! De meeste bars en doscotheken vind je in Saalbach, maar de laatste jaren zijn er ook in Hinteglemm steeds meer après ski gelegenheden geopend. http://www.saalbach.com/

3. Ischgl
Sinds jaar en dag is Ischgl op vlak van après-ski een begrip. De feestpret begint er dagelijks vanaf 17 uur. Het aanbod  is ruim met als een van de absolute toppers de Trofana Alm, met live dj-muziek,van 15 tot 19 uur. Ook aan te bevelenzijn de Kuhstall, Feuer und Eis en bij hotel Piz Buin, Niki’s Stadl. http://www.ischgl.com/

De top 4 tot en met 10
4. Serfaus-Fiss
5. Sölden
6. Westendorf
7. Gerlos
8. Mayrhofen
9. Val Thorens
10. Sankt-Anton

Lees ook:Saalbach-Hinterglemm populair bij jongeren
Lees ook:Voldoende sneeuw in Oostenrijkse skigebieden
Lees ook:Oostenrijke Serfaus verkozen tot beste skigebied
Lees ook:Nieuws: Let it snow!
Lees ook:Robbie Williams doet afsluiting wintersportseizoen Ischgl

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Top 10: De beste Après Ski gebieden

 1. xander

  Hallo webmaster,

  Leuk berichtje over de poll op ons apres ski forum (www.apresski.biz). Voor iedereen die lekker wil voor- of nagenieten van de wintersport: kom eens langs op het apres ski forum van de lage landen!

  Groet,
  xander

    /  
 2. Kirsten

  Fiss is geweldig om te après skien! :D

    /  

Comments are closed.