Winactie: Win 100 euro tegoed voor vliegtickets bij Tix.nl!

Heb jij al plannen voor je vakantie? Al enig idee waar de reis naartoe moet gaan? Wordt het met de boot, de auto of toch liever een vliegreis naar verre oorden of juist een vliegreis binnen Europa? Wij hebben nu een fantastische winactie waarbij je 100 euro tegoed kunt winnen voor vliegtickets bij Tix.nl! En dat kan net het verschil zijn tussen kamperen op de Veluwe of een avontuurlijke reis naar IJsland! Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Hoe win je 100 euro tegoed voor Tix.nl?

Volg Travel.blog.nl op Twitter! <— Klik hierop om naar het Twitteraccount van Travel.blog.nl te gaan.

Laat een reactie achter waarin je vertelt waar jij graag eens een vliegreis naartoe zou willen maken en waarom!

De winactie duurt gedurende drie weken. Over drie weken kiezen wij een winnaar die met het tegoed van Tix.nl goedkoop een vliegticket uit kan kiezen!

Bij Tix.nl  ben je aan het juiste adres voor goedkope vliegtickets.
Bij Tix.nl kun je eenvoudig vliegtickets, kwaliteit van de airlines en beschikbare beenruimte vergelijken.
Indien je extra goedkoop wilt vliegen en je weet niet precies wanneer je wilt gaan, dan heeft Tix voor jou de Lowest Fare Finder. Hiermee kun je direct de goedkoopste vlucht vinden en boeken. Super handig!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Volg Travel.blog.nl op Twitter!

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Winactie: Win 100 euro tegoed voor vliegtickets bij Tix.nl!

 1. N

  Hoi!

  Ik zou heel graag €100 aan tegoed willen winnen voor een reis naar Ijsland (zoals genoemd in de intro van dit artikel): heel toevallig droom ik hier al jaren van om samen met mijn nichtje dit land te bewonderen. Vooral de geisers en het Noorderlicht zou ik willen zien.

  Gr. Nienke

    /  
 2. Lin

  Oooh ik zou met het tegoed naar Istanbul willen vliegen. ik droom al tijden van de Blauwe Moskee en de Bazar en het lijkt me de ideale plek om weer een mooi reisverslag voor mijn blog te schrijven.

    /  
 3. Berber

  Ik ben verslaafd aan reizen! Lieve mensen/kindjes ontmoeten en genieten van bijzondere culturen in prachtige omgevingen! I love it! Ik ben net terug uit Indonesië, maar nu alweer toe aan een nieuw avontuur! Helaas is mijn geld zo goed als op, dus nog geen plannen voor de zomervakantie. Maar met 100 euro korting moet een nieuwe, spannende bestemming zeker lukken! Genieten!

    /  
 4. Marina

  Ik zou naar Boedapest gaan! Deze staat bovenaan mijn lijstje van citytrips! Gezellig samen met een vriendin de stad bekijken, uit eten gaan en een beetje winkelen. Boedapest heeft een heleboel te bieden en is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt bij het maken van een citytrip toch denk ik dat die stad zeker de moeite waard is!

    /  
 5. sanne molenaar

  Ik zou super graag een keer naar New York willen :D Ik zou er dolgraag later willen wonen, maar voordat dat kan wil er graag ook al een keertje heen ;) Musicals kijken op Broadway, shoppen in the city. Perfect :D

    /  
 6. Nicky de Vaal

  Graag naar Kreta, altijd mooi weer daar!

    /  
 7. Gé Geurtsen

  Lekker naar de zon, Spanje is favoriet!

    /  
 8. Roel Batelaan

  Een vriend van mij trouwt in September in Londen! Gezellig met de hele vriendengroep in De Engelse hoofdstad. :-) De meesten hebben al een arrangement geboekt, dit was echter uitverkocht… Dan maar een los ticket kopen! Helpt Tix mij?

    /  
 9. Stephanie

  Ik wil dolgraag mijn 5 jarig samenzijn en mijn verloving van een jaar vieren bij de Plitvice watervallen in Kroatië (met tickets naar SPLIT via TIX.nl)! Het lijkt me supergaaaaaf om hier samen naartoe te gaan met mijn vriend. Lekker foto’s nemen, genieten, ijsjes eten, uit eten gaan, zwemmen, cultuur snuiven en van de prachtige natuur genieten! droene)

    /  
 10. Suzanne

  Ik zou heel graag met mijn lief naar Cuba gaan en daar een salsacursus volgen. Dat lijkt mij het toppunt van voluit leven.

    /  
 11. Anita H.

  Thailand, Koh Samui. Voor mij graag een reis waarvan ik als herboren terugkom. en dat likt me goed mogelijk bij die keuze. Zeer goede reviews met betrekking tot wellness. Dat is natuurlijk niet het enige. Thailand lijkt me bijzonder mooi.

    /  
 12. Peter

  Eind juli heb ik een bruiloft op Curacao, daar moet ik natuurlijk bij zijn.
  Dus dan is die 100 euro bij TIX.nl natuurlijk van harte welkom!

    /  
 13. Miranda

  Ik zou graag eens een keer willen vliegen naar Barcelona. Schijnt een erg leuke stad te zijn die je toch eens gezien moet hebben.

    /  
 14. Inge

  Ik zou hem zeker gebruiken voor een trip naar New York, to shop till I drop!

    /  
 15. Anneliese de Waal

  Ik wil heel graag naar Rome, al een hele tijd, zou ik echt graag willen.

    /  
 16. Esther Bakker

  Met de 100,00 euro Tix.nl bon zou ik een lang weekend naar Dublin willen boeken. Dit staat al jaren op mijn verlanglijstje maar tot op heden is het er nog niet van gekomen.

    /  
 17. chantal

  Mijn grote droom is om de Transmongolië Express te maken!
  Dit wordt vaak een van de mooiste treinreizen ter wereld genoemd. Vanuit Moskou naar Mongolië, om dan na een flinke stop door te reizen naar Beijing. Drie culturen meemaken in 1 reis!

  Vooral Mongolië spreekt me erg aan. Misschien raar, want er is bijna niks, letterlijk. Maar dat is voor mij de aantrekkingskracht: grote groene vlaktes in het noorden, een uitgestrekte woestijn in het zuiden en daar per paard doorheen. Genieten van de natuur.

  Deze treinreis en trek door Mongolië is niet goedkoop en ik wil dit het liefst binnenkort na mijn studie gaan doen, terwijl ik al met een studieschuld zit. Daarom zou het tegoed mij geweldig uitkomen, zodat ik vanuit Beijing moe, overdonderd en voldaan weer naar huis kan vliegen…

    /  
 18. Anke

  Ons vliegticket zou gaan naar Marrakech zodat we ons kunnen onderdompelen in de rijke cultuur, kleuren en geuren van deze bizarre stad! Je hoort er zo veel over, nu willen we het wel eens zien!

    /  
 19. Debby

  Ahh wat leuk! Ik heb je net gevolgd op Twitter (ik ben @_BohemianDreams). Ik ben momenteel een reis aan het plannen voor in het voorjaar, ik wil beginnen met vrijwilligerswerk in Nicaragua en daarna doorreizen naar Costa Rica & Panamá. Omdat ik daar al jaren van droom, de pura vida cultuur en de natuur me enorm aanspreken en omdat ik van Spaans houd.

    /  
 20. carol

  Geef mij maar eens een keertje Kroatië, daar ben ik nog niet geweest en het zou een zeer mooi land zijn

    /  

Comments are closed.