Vliegveld Manilla slechtste ter wereld

Niemand gaat naar een luchthaven voor een bezoek áán een luchthaven, maar desondanks is het toch prettig om te weten waar je het best kunt vertoeven. De luchthaven van Manilla is overduidelijk niet de luchthaven waar je het liefst vertragingen oploopt. Het vliegveld van op de Filippijnen is namelijk voor het tweede jaar op rij in een online onderzoek onder reizigers verkozen tot slechtste luchthaven ter wereld.

Volgens het onderzoek hebben reizigers op het vliegveld van Manilla te kampen met lange wachttijden, slechte verouderde faciliteiten. De luchthaven heeft capaciteit voor 6,5 miljoen reizigers, vorig jaar reisden er echter 8,1 miljoen reizigers via deze luchthaven.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Photo credit: wili_hybrid / Foter / CC BY-NC

Lees ook:Schiphol nummer 1 van Europa
Lees ook:Drukste dag van het jaar voor Schiphol
Lees ook:Stijging passagiers 2012 Schiphol en Eindhoven Airport
Lees ook:Stijging verwacht van Nederlandse vakantiegasten in eigen land
Lees ook:Schiphol groeit het snelst van alle Europese luchthaven

Geen reacties // Reageer