Mannen laten vrouwen koffer inpakken

Bij onze eerste reis samen verraste de vraag mij. ‘Pak jij mijn koffer even in? Dan ruim ik de auto in!’ Uit een enquête van Reisgraag blijk ik niet de enige vrouw te zijn die de koffer voor de man inpakt. Een op de drie mannen laat zijn koffer inpakken door zijn vrouw.

Uit de enquête, ingevuld door 338 bezoekers, blijkt dat 37,7% van de mannen zijn koffer laat inpakken door zijn vrouw. Hierbij gaat het wel voornamelijk om mannen ouder dan 35. Jongere mannen pakken toch voornamelijk zelf hun koffer in. Slim is het niet. Vrouwen vergeten vaker belangrijke zaken in te pakken dan mannen.

Mannen zouden er goed aan doen hun eigen tas in te pakken. Niet alleen om de zaken die vergeten worden, des te meer om de tijd die ermee bespaart wordt. Vrouwen doen al snel enkele dagen over het inpakken van een koffer, mannen daarentegen doen hier slechts enkele uren over.

 

Lees ook:Nooit meer iets vergeten mee te nemen op vakantie
Lees ook:Mannen kopen vaker reizen online dan vrouwen
Lees ook:82% van de vrouwen regelt de vakantie
Lees ook:‘Women only beach’ in Riccione: mannen en kinderen niet welkom
Lees ook:Britten hebben liever geen vrouw achter de knuppel

Geen reacties // Reageer