Met Cardagram verstuur je je eigen foto’s op een echt kaartje

Vandaag wordt er e en nieuwe app gelanceerd waarmee je vanaf je vakantieadres de perfecte ansichtkaart kunt versturen naar huis: Cardagram. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je helemaal enthousiast bent over een stad, maar dat er alleen maar ansichtkaarten te koop zijn die alleen maar de kathedralen en klederdrachten laten zien? En dat terwijl dat juist de dingen zijn waar je minder enthousiast over bent?

 

Smartphone

Cardagram is een gratis te downloaden app voor Iphone en Android. Je kunt er op vier verschillende manieren kaarten mee ontwerpen, door foto’s van je Facebook te gebruiken, via Instagram, een ander mobiel foto-album of door direct een foto te maken. Perfect dus als je net even die andere kijk op de Eiffeltoren hebt. Via de app kan je heel makkelijk een bericht toevoegen aan de kaart en de kaart direct versturen.

Verzending

Vaak duurt het vanuit het buitenland een eeuwigheid voordat je kaart gearriveerd is in Nederland. Dit is met Cardagram niet het geval, de kaarten worden namelijk vanuit Frankrijk verstuurd en zijn daarom door heel Europa binnen vier dagen op de plaats van de bestemming.

Kosten

Een kaartje kost 1,99 euro, maar vanwege de introductie zijn de kaarten tijdelijk 0,99 euro.

De app is mooi vormgegeven, makkelijk in gebruik en zal een toevoeging zijn voor de moderne mens die toch graag tradities in ere houdt.

Verstuur jij nog altijd kaartjes vanaf je vakantieadres? Lijkt het je wat om deze app te gaan gebruiken of kies je liever voor een traditionele kaart?

Lees ook:Eerste kaartje gratis bij Cardagram
Lees ook:Is de I-Pad ook handig voor reizigers?
Lees ook:Telefoonrekening laag houden op reis? 4 tips!
Lees ook:Goedkoop vliegen vanaf luchthavens in België en Duitsland
Lees ook:Tip: goedkoop vliegen vanaf Düsseldorf

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Met Cardagram verstuur je je eigen foto’s op een echt kaartje

  1. Pingback: Eerste kaartje gratis bij Cardagram | Travel