Kampeer- en campingsegment op Vakantiebeurs wordt uitgebreid

Om bezoekers van de Vakantiebeurs een zo volledig mogelijk vakantieaanbod te bieden, wordt het kampeer- en campingsegment op de Vakantiebeurs flink uitgebreid. Het segment Kampeer & Camping op de Vakantiebeurs wordt uitgebreid met caravans, campers, vouwwagens, (voor)tenten en accessoires. Nederlandse dealers en importeurs krijgen hiermee de gelegenheid hun aanbod te presenteren tegen de achtergrond van concrete vakantiebestemmingen. Hierdoor ontstaat het meest complete vakantie-aanbod. Hiermee gaat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in de huidige vorm niet door. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs zou plaatsvinden in oktober.

Volgens VNU Exhibitions Europe is het consumentengedrag veranderd en zijn consumenten in het begin van het jaar bezig met het plannen van een vakantie en de manier waarop zij hun vakantie gaan vieren. Volgens VNU Exhibitions Europe is het een logische stap om daarom de branche meer de mogelijkheid te geven zich aan te sluiten bij de Vakantiebeurs en de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in deze vorm niet door te laten gaan.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft thema ’100 jaar kamperen’
Lees ook:Veel minder bezoekers op Vakantiebeurs dan voorheen
Lees ook:Meer dan 35.000 bezoekers voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:Kampeer & Caravan Jaarbeurs draait om vakantiegevoel

Geen reacties // Reageer